Å VÆRE PURPOSE-DREVET ENDRER DITT PERSPEKTIV

(OG GJØR DEG

DESSUTEN TIL EN BEDRE LEDER)

 

 

  

I Brainwells tror vi på en bedre verden - også på jobb. 

Vi tror på en verden der vi samarbeider og skaper sammen. Hvor fokuset er på et best mulig utfall for alle parter. Hvor bærekraft ikke bare er et ord, men kjernen av hvordan vi opererer. Vi tror - og vet - at det er mulig å utrette store ting når man jobber sammen for å få det til, dessuten er det lønnsomt å tilegne seg en strategi der det å bidra til å skape en fremtid for generasjonene etter oss er normen. 

 

Vi må alle ta et større ansvar

Bedrifter og organisasjoner har enormt potensiale for endring. Endring som er til det bedre for mange. Endring til det bedre for kloden vår. Men å vite dette er ikke nok. Noe må også gjøres, og hvem er ansvarlig for det?

Vi kan peke over alt - på aksjonærene, styret, ledergruppen og til og med på den enkelte medarbeider. Og ja, vi kan alle gjøre en forskjell, men den personen med størst makt og påvirkning til å gjøre noe konkret er lederen.

Så, dersom du er en leder, eller har planer om å bli en - vet du sikkert at det å være en GOD leder er en av de viktigste jobbene du kan ha. Særlig hvis du har en ambisjon om å bli den BESTE mulige lederen du kan bli. Hvis du ønsker å utføre ledelse på en måte som gjør deg til en leder du selv ville anerkjent og likt å jobbe for, ja da er du på det rette stedet. 

 

Even Fossen
CEO/Co-Founder & Partner

Etter å ha startet, bygget opp og ledet Making Waves fra de var 2 til 150 personer i tre land, bestemte Even seg for at det var tid for å bruke sin energi og erfaring for å hjelpe andre og gjøre en forskjell. Dette var utgangspunktet for Brainwells.

Even har lang erfaring som toppleder og leder innen vekstselskaper. Å bidra til effektive og ambisiøse ledergrupper, ha en tydelig strategi og bevissthet om kultur, ligger i ryggmargen hans.

Han er en svært erfaren fasilitator og hjelper nå ledere og deres team med å transformere seg slik at de leverer bedre resultater og er tilpasset utfordringene som kommer fremover.

Med lidenskap og omsorg har han bidratt til at  en rekke toppledere har sikret sin bedrifts vekst og suksess. Han jobber med utvalgte  ambisiøse ledere, følger dem over tid og hjelper dem med å ta ut sitt potensiale.

Mantra hans er: "Knowledge is only potential power. Unless applied"

Kristine Maudal
Co-Founder & Partner

Kristine har de siste par tiårene hjulpet ledere og organisasjoner med innovasjon, strategi og å engasjere de ansatte. Hun har lang og solid erfaring i prosessledelse og er en meget erfaren og dyktig fasilitator. 

God, inspirerende og tydelig kommunikasjon for store og små grupper er Kristines lidenskap. Hun er en dyktig foredragsholder og blogger om det som ligger hennes hjerte nær, i tillegg har hun vært kurator for TEDxOslo.

Hennes tidligere ledererfaring inkluderer lederstillinger innen media, it og konsulentbransjen (Apple, Warner Bros., Egmont Publishing og EDGE consultants). Hun sitter i styret i til det New York baserte og FN-støttede prosjektet Happathon.

Kristine er også billedkunstner, med utstillinger i USA, Monaco, Spania og Norge bak seg. Kombinasjonen av kreative og analytiske evner gjør at hun kan engasjere på en måte som skaper både energi og resultater. 

Kristines favorittsitat er: "Alone we can do so little, together we can do so much." (Helen Keller)

 • Brainwells

  “Brainwells leverer alltid høy kvalitet og det er inspirerende å ha dem som sin samarbeidspartner. ”

  Tiril H Villum

  CEO, Pareto Bank

 • Brainwells

  “Brainwells workshops og leder samlinger har vært av stor verdi og betydning for prestasjonene til ledergruppen.”

  Kristen Linaae

  CEO, Powertech

 • Brainwells

  “Brainwells guidet oss gjennom en viktig strategisk prosess. Med god fasilitering og en inkluderende metode, brukte vi gruppens samlede styrke til å finne frem til vår nye strategiske og kulturelle retning. Vårt formål (Purpose)”

  Odd Arild Grefstad

  CEO, Storebrand