KORT SAGT

Gi oss en time i uken (i 4 uker) og du vil lettere hente ut effekten av at dere er et team, uten kaos og motstand. Du blir en mer involverende leder - på en strukturert måte.

Resultatet er at du bruker mindre tid på å lede 1:1 og heller leder teamet ditt samlet, noe som er en inspirerende, tidsriktig og - ikke minst - effektiv justering av lederstil som både du og teamet ditt vil like.


DETTE VIL DU SITTE IGJEN MED

Uavhengig om du er toppleder eller prosjektleder, om du er ny som leder eller ønsker påfyll etter en lang lederkarriere. Gjennom fire konsentrerte moduler av Level Up! får du med deg det du trenger for å bli en leder som står støtt i 'the new paradigm of ledership'. 

 • Du vil være en leder for fremtiden: Å ha oppdatert lederfilosofi, lederinnsikt og prosesser vil gjøre at du både fremstår som og ER tryggere i rollen som en leder som er på vei inn i fremtiden.
 • Du vil ha konkrete metoder og teknikker: Disse vil gjøre det enkelt for deg å løse utfordringer og ta (bedre) beslutninger (uten motstand) - på en måte både du og teamet ditt liker.
 • Du får et nytt og utvidet vokabular om ledelse: Det blir enklere å forklare det du ønsker å få til når du har ord, uttrykk og forklaringer som bidrar til nettopp det. Du vil også oppleve at dette vil hjelpe deg å bygge lederkultur. 
 • Du får full oversikt og et team som er med deg: Allerede underveis i Level Up! viser vi deg hvordan du enkelt skaffer deg oversikt over alt som skjer og på samme tid får med deg teamet, slik at ALLE er med og har eierskap til det som må gjøres. 
 • Du vil se umiddelbare resultater: Med tydelige steg-for-steg instruksjoner og lederteknikker som du kan ta i bruk fortløpende, vil du raskt se resultater. Sannsynligvis vil du også høre fra dine medarbeidere at "denne måten å jobbe på likte vi!"

HVORDAN FUNGERER DET?

En gang hver uke de neste fire ukene vil du motta en ny modul, med korte og inspirerende videoer som du kan se når det passer deg best. Du får også nedlastbare enkle steg-for-steg instruksjoner, samt mailer og presentasjonsmaler som er ferdige og som du kan bruke slik de er - eller tilpasse din egen stil.

Materialet er tilgjengelig i en egen programportal på PC eller som app på mobilen. Du har tilgang i 12 måneder fra du starter opp. (Og ps - det er på norsk og du deltar helt anonymt.)

 

Level Up! Inside portal NO


Programmet er utviklet av ledere for ledere og designet slik at du virkelig kan stå frem som 'den beste versjonen av deg selv'. 

Vi er ledere selv og vet alt om dilemmaet høyt ambisjonsnivå vs tidsklemme og stress. Vi har derfor brukt mye tid på å forenkle og komprimere. Selv liten innsats vil gi deg stor gevinst. 100% PENGENE TILBAKE GARANTI

Vi er så sikre på at du vil oppleve et reelt Level Up! at vi gjør det superduper-lett å velge dette programmet. Vi tilbyr 100% “pengene tilbake-garanti!”. Har du gått igjennom programmet og gjort øvelsene, og du ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake.

Se våre generelle betingelser her, for nærmere detaljer.


HVEM ER DET FOR?

Level Up! er for deg som har en hunch om at 'det finnes en bedre måte å lede på'

Har du lang erfaring og er klar for videre vekst eller er du helt ny som leder? Metodeverket er utviklet for topplederteam, men passer for alle uansett nivå og hvilket team du leder. 

Hvis ord som samhandling, involvering og kreativitet resonnerer, da snakker vi samme språk. 

Ledelse er komplisert - men samtidig ganske enkelt: I dag  handler det mindre om hvem du er og mer om HVORDAN du gjør det du gjør.


DETTE SIER ANDRE LEDERE:

Utsagnene under er uten navn da dette er direkte tilbakemeldinger til oss på spørsmålet "Hva vil du si om programmet etter at du har gjennomført" og fordi ledere som tar Level Up! kan være trygge på at de deltar anonymt. Ønsker du å prate med noen som har gjennomført programmet, send oss en mail og vi kan sette deg i direkte kontakt.

 • "Jeg er blitt mer selvsikker som leder fordi selv om jeg ikke har svaret på alt, vet jeg nå hvilke metoder jeg kan anvende for å komme frem til det beste svaret.

  Leder

  Kommunikasjonsbransjen

 • "Man blir rett og slett både en bedre leder og en bedre ansatt av å ta Level Up!
  Ikke gjør det bare for deg selv, men også for dem du er leder for."

  Leder

  Samfunnsaktør

 • "Jeg har tatt i bruk alt!

  Kanskje også på en måte som ikke var intensjonen, for eksempel i jobbintervjuer, individuelt arbeid og foredragssammenhenger."

  Toppleder

  Bank

 • "PDF- og PP-filene er gode og oppsummerer på en oversiktlig måte hva konseptet eller verktøyet er.

  Jeg bruker dem aktivt når jeg arbeider med ulike utfordringer."

  Leder

  Finans

 • "Dere leverer det dere lover. Det i seg selv er en bragd ettersom dere brukte ganske store ord. 
  Vi er dessverre blitt vant med leverandører som 'over promise' og 'under deliver'. Dere gjør det motsatte."

  Leder

  Privat Sektor

 • Jeg anbefaler dere nå til alle som er opptatte av god ledelse. Dere forenkler faglitteraturen - som kan være både teoretisk og uoversiktlig - på en måte som gjør at vi får tak i essensen og det som virkelig betyr noe i hverdagen som leder.

  Toppleder

  Bank

 • "Jeg følger meg både kompetent og handlekraftig når jeg bruker denne tilnærmingen, og jeg opplever at jeg får frem engasjement i gruppen.
  Det er veldig gøy og tusen takk!"

  Leder

  Fylkeskommune

 • "Dette er et tankesett og en ledelsesfilosofi jeg liker godt. Det inspirerer meg til å være mer av den jeg er på mitt beste. 
  Jeg opplever at det hjelper meg til å gi og dele av meg selv på en god måte til det beste for fellesskapet."

  Leder

  IT

 • "Alle ledere burde i investere i kurset, fordi gevinsten er mye større en økt profitt. Det er å investere i sosial kapital, noe som er mye mer verdt enn penger for fremtidig vekst og innovasjon."

  Leder

  Offentlig bedrift

 • "Medarbeiderne fortjener en leder som er utrustet med denne kunnskapen.
  Det gjør at vi alle kan fungere optimalt."

  Leder

  Privat Sektor

 • "Dette gjør meg mer i stand til å gjøre andre gode. Det er gøy å bidra til at andre lykkes med det de førsøker å oppnå eller få til."

   

  Leder

  Global aktør

 • "Jeg er mer trygg i å lede andre ledere og å få det beste ut av det vi kan være sammen når jeg bruker denne tilnærmingen."

  Toppleder

  Mediebransjen

 • "Metoden oppmuntrer meg og andre til å være sammen i relasjoner på en skapende, helsefremmende og utviklende måte."

  Leder

  HR


PÅ BARE 1 TIME x 4 UKER ...

01. 

Blir du en leder som kan strukturert involvering og som er klar for 'the new paradigm of leadership'. 

02. 

Vet du hva du skal gjøre for å få teamet ditt mer fokusert, engasjerte og 'med deg'. Uansett.

03. 

Vil du vite hvorfor 'det kollektive geni' er din største ressurs. Og også hvordan DU kan bruke det. 


04. 

Trenger du aldri mer å oppleve at du står alene om det som er viktig for deg at teamet ditt får til.

 


HVA KAN DU FORVENTE?

Level Up! vil gjøre lederhverdagen din mer givende og dynamisk  - og du kan lede på en mer tidsriktig måte. Slik sikrer vi at det skjer:


 1. Vi VET det virker. Du slipper å teste eller finne opp hjulet selv. Verktøyene og metodene er en del av Brainwells Leadership Systems. De har vært brukt og testet av ledere i inn- og utland i over 10 år. 
 2. Du kan lett ta det i bruk! Nedlastbare og intuitive 'kjøreplaner' som bare krever noen minutters forberedelse før du er 'good-to-go'
 3. Minimal innsats = maksimal utbytte. Maler og instruksjoner slik at det går raskt for deg (og teamet ditt) å se resultater av det du holder på med. 
 4. Innsikt, inspirasjon og påfyll. Ledelse er kultur, det er både det du gjør og det du sier. Her får du med deg et oppdatert og inkluderende vokabular om ledelse og mange innsikter som du kan ta i bruk.   

Level Up! Inside 2EN LITEN ADVARSEL...

Level Up! er ikke for alle.
Ja, det er fint å få påfyll og se inspirerende videoer. Men det er ikke det Level Up! handler om. 

Hver minste del er designet slik at du forstår hvordan du kan bruke det selv, sette det ut i livet, og gjøre det til en del av din egen lederhverdag. Hvis du ikke tar det i bruk, hvis du holder fast i gamle lederprinsipper, er styrt av individuelle resultater og konkurranse - da er ikke Level Up! noe for deg.

Vi anbefaler bare å ta Level Up! hvis du er villig til å bytte ut det som ikke fungerer med noe som gjør det og er villig til å få en oppgradering som du kan ta med deg resten av din karriere som leder.  


TRÅ TIL I DAG ...

... og få med deg kampanjepris med 25% rabatt (kr. 16.500,- mot normalt kr. 22.000,-)

00

dager

00

timer

00

min

00

sek

+ GRATIS BONUSMODUL [verdi kr. 5.500,-]

"MAGISKE MØTER"

Hadde det ikke vært gøy å være den som hadde de mest populære møtene,
der dere sammen flytter dere fremover og kommer i mål?

Lær hvordan du LETT gjør et hvilket som helst møte MYE bedre. 
Metoden fungerer både 'live' og online.

NB! Begrenset tid. 


NÅ! KAMPANJEPRIS!

LEDERPROGRAMMET LEVEL UP!

Kr 22.000,- (+mva)
Kr 16.500,- (+mva)

(engangsbeløp)

4 inspirerende moduler

+ Bonus modul: Magiske Møter

Tilgang i 12 måneder


 

PS: Er du del av en start-up, har det trangt økonomisk eller er uten arbeidsgiver som kan dekke utgiften din? Samfunnsverdien av gode ledere er enorm og mye viktigere enn det som kan måles i kroner og øre. Vi setter derfor av deler av fullt betalende lederes honorar slik at vi kan tilby ytterligere redusert pris til deltagere som deg. 

Ta kontakt med oss på hello@brainwells.com og forklar situasjonen så finner vi en løsning.
Og til deg som betaler fullt: tusen takk for at du bidrar til bedre ledelse - på mange fronter. 

 


SPØRSMÅL OG SVAR (FAQ)

Her oppsummerer vi fortløpende spørsmål vi ofte får.

Finner du ikke det du leter etter, send oss en mail på hello@brainwells.com 

Spørsmål #1: Hvor mye tid kreves?

1 time pr uke i fire uker (eller 10 minutter pr dag.)
Når du tar i bruk den nye kunnskapen for å lede teamet ditt vil du oppleve at du (og de andre på teamet) FÅR MER TID! 

Spørsmål #2: Møter jeg andre ledere?

Nei. Ikke her. Vi har valgt å gjøre det slik at du kan delta helt anonymt. Ingen andre enn deg selv vet at du tar dette programmet (med mindre det er noe flere ledere i bedriften du jobber for gjør sammen). 

Spørsmål #3: Hvor er det?

Alt skjer online. Når du har registrert deg, vil du få tilsendt en link der du kan logge deg inn med ditt eget brukernavn og passord. 

Spørsmål #4: Hvor lang tid tar det?

Vi slipper 1 modul/uke i fire uker (pluss en bonusmodul to uker etter siste modul hvis du fikk med det).
Du kan gå gjennom modulene fortløpende når de slippes, men du kan selvfølgelig også bruke lengre tid hvis du vil.
Du har tilgang i programportalen i 12 måneder og kan gå ut og inn så mange ganger du ønsker.

Spørsmål #5: Kan jeg dele programmet med en annen leder?

Tilgang til programmet er personlig.
Hvis du ønsker å gjennomføre sammen med noen, send oss en mail og forklar situasjonen, så finner vi en god løsning. 

Spørsmål #6: Er det vanskelig?

Nei. Det har vært et stort poeng for oss å forenkle.
Det har vi blant annet gjort ved å bryte ledelse ned i mindre og enkle tiltak du som leder kan gjøre, repetere og skalere.  

Spørsmål #7: Når starter det?

For å gjøre innholdet mest mulig tilgjengelig for deg ha vi rullerende oppstart store deler av året (unntaket er hvis du starter på en gitt dato.)  
Det betyr at du vil motta første modul med en gang du har registrert deg. Deretter går det en uke før du mottar neste modul.
Du har tilgang i programportalen i ett helt år, så du velger selv hvilket tempo du vil gjennomføre i.
Ønsker du å få med deg kampanjepris eller bonusmodul kan det derfor være smart å melde seg på nå, selv om du ikke kan starte før noe senere. 

HØR, HØR: 

"Om BARE det jeg har lært så langt hadde blitt implementert i alle bedrifter hadde mye unødig arbeid blitt unngått" [Knut, etter modul 1]

"Jeg har lest tusenvis av sider om ledelse. Dette er bedre!
Fordi dere har konkretisert det og gjort det håndfast, lett å huske og bruke" [Daniel]

 "Tusen takk for et fantastisk, innholdsrikt og nyttig opplegg.
Jeg gleder meg virkelig til å se resultatene" [Trine]

"Det å ta i bruk det kollektive geniet, er jo en genistrek!" [Isabel]

"Fint, effektivt og lærerikt opplegg med gode, konkrete tips!" [Katinka]

"Vi er blitt vant med bedrifter som 'overpromise and underdeliver'
- dere gjør det motsatte" [Harald]


HVEM HOLDER I PROGRAMMET?

2023 Even og Kristine Sitting

LEVEL UP! ledes av Kristine Maudal og Even Fossen. 

Vi har i mange år sett den enorme effekten som ligger i å involvere (på en strukturert måte) og ta i bruk 'det kollektive geni' (som vi alle er en del av). Det skaper verdi både på topp- og bunnlinje, i tillegg til økt engasjement, mer fornøyde ledere og medarbeidere og en rekke andre faktorer som gir verdi ut over det som kan måles direkte i penger.

For over 10 år siden grunnla vi Brainwells og har siden den gang jobbet tett på andre ledere som er vil justere lederstil for å være  bedre rustet til å møte dagens komplekse og utfordrende krav. Vi har selv lang ledererfaring og er lidenskapelige opptatte av god og tidsriktig ledelse. 

I dag er vi mentorer/rådgivere og fasilitatorer for en rekke topplederteam og deres bedrifter, både i Norge og internasjonalt. Vi fasiliteter involverende prosesser som leder til Levende Strategi, Kulturkoder, bedriftens Purpose og tidsriktig ledelse.

Alt er satt sammen i Brainwells Leadership Systems som gjør det enkelt å lede på en måte som er godt likt og har stor effekt.