MASTERCLASS

Brainwells logo email signature

BETTER TOGETHER!

FULL FOKUS I TEAMET

- PÅ UNDER 60 MINUTTER

Bruk denne enkle og effektive metoden som garantert gir deg et team som er mer 'på'. Du vil enklere kunne løse de oppgavene som ligger foran dere, med mer engasjement og effektivitet. 

 

REGISTRER DEG HER OG FÅ UMIDDELBAR TILGANG!

 "Økt fokus gjorde noe med teamet mitt. Vi fikk det bedre sammen og fikk gjort mer." 

BLI MED

Bli med på vår Masterclass BETTER TOGETHER! og vi viser deg hvordan du på under 60 minutter sammen med teamet...

 • sørger for at alle - og ikke bare du - får oversikt og ser hva som må til
 • får en gjeng som er MYE mer samkjørte og engasjerte
 • får samlet energien (og de kloke hodene) i teamet slik at alle jobber i felles retning

Så lett er det for deg å skape litt MAGI (eller hva du har lyst til å kalle det).

Det tar deg mindre enn en time å gå gjennom det du trenger for å kunne gjøre dette selv med ditt eget team. Programmet er online og du kan ta det når det best passer deg. 

RESULTATET?

 • Du får et mer sammensveiset team. 
 • Du får et team som er fokusert og får unna mer av alt som må gjøres.
 • Du lærer deg en supereffektiv metode du kan ta i bruk så ofte du ønsker det.
 • Du vil føle deg mindre alene som leder om alle gjøremål (ja, vi vet, denne investeringen kommer du til å få mye igjen for. På mange måter).

USIKKER PÅ OM DETTE VIL VIRKE FOR DEG OG DITT TEAM?

Det vi gir deg her er en metode (en liten prosess) som alle ledere og alle team har glede av.

Selve innholdet dere jobber med er teamets eget og derfor unikt for hvert team. VI har brukt denne metoden på hundrevis av team, og effekten er der. Hver gang!

Sitatet under er det en toppleder sa etter å ha brukt metoden for første gang: 

 "Dette var gøy! Det fungerte som dere sa! Ofte er det stille i teamet når vi møtes. Alle venter på hva jeg skal si. Det er både slitsomt og kjedelig. Nå fikk jeg lett alle til å bidra!" 

 

NOE AV DET VI GÅR IGJENNOM:

 • Hvordan du sikrer at tiden du har med teamet ditt ikke ender opp i mye prat og lite handling
 • Hvordan du er en leder som engasjerer både "hjerte og hjerne"
 • Hva 'det kollektive geni' er og hvorfor det er en super ressurs du bør ta i bruk
 • Vår enkle steg-for-steg oppskrift for hvordan du involverer og setter "det kollektive geni" i sving (slik at du får full glede av potensialet som ligger der)
 • Det du trenger å gjøre for at de i teamet ditt sier: "Dette er det beste møtet vi har hatt!" (og mener det!)
 • Enkle grep du kan ta for å sikre at teamet ditt tar eierkap, på en måte som gjør at du fremstår trygg, tydelig og autentisk
 • Vår "go-to" metode for å raskt få oversikt over hva som skal gjøres (...på en måte som garantert fungerer)

 "Det er nesten sprøtt å se hvordan jeg SÅ raskt kunne endre måten jeg jobber med teamet mitt på. Nå står vi sammen om det som skal til." 

 

DETTE FÅR DU:

 • Seks effektive og inspirerende INSTRUKSJONS-VIDEOER. De er korte og fokuserte (det skulle bare mangle)
 • Instruksjon FEM STEG TIL FULL FOKUS - vi går i detalj gjennom metoden
 • Kjøreplan FEM STEG TIL FULL FOKUS - nedlastbar instruksjon med sjekklister og all informasjon du trenger for å selv gjennomføre på enklest vis
 • Gjennomgang av UTSTYR OG OPPSETT så du fremstår som en proff
 • Enkel MAIL-MAL med invitasjon slik at det er lettest mulig for deg å komme i gang
 • BONUS: Vår enkle guide FRA LIVE TIL ONLINE der vi går gjennom hva du bør gjøre for å sikre full oppmerksomhet og oppnå det samme online som når dere jobber fysisk samlet (her får du konkrete tips og tiltak du kan ta med deg videre i alle Teams-/Zoom-møter) 

 "Jeg følte jeg hadde gjort det rette da de sa at dette er det beste møtet vi har hatt!" 

HVEM ER VI? OG HVORFOR HOLDER VI PÅ MED DETTE?

Hei, jeg er Kristine...

...og jeg er Even,

Som leder var jeg opptatt av å gjøre 'alt' best mulig. Du kjenner deg sikkert igjen der. 

Men, det krevde sitt. Det var gøy, men jeg jobbet døgnet rundt og var stresset. Det var utrolig mye å ta tak i, og selv om vi var et team så jobbet vi mest med oppgaver hver for oss. 

Da jeg begynte å lede team gjennom innovasjonsprosesser skjedde det noe! Jeg så all skapergleden og kraften. Det var ingen grense for hva vi kunne få til. Så lenge det ble lagt til rette for at teamet kunne jobbe sammen.

Da vi startet Brainwells lå denne tankegangen i bunn. Vi utviklet en ny måte å jobbe med strategi på, som også påvirker kulturen og hvordan vi samhandler på.

Vi har jobbet med mange lederteam og deres bedrifter og fasilitert dem gjennom store prosesser med mange involverte. Det har ført til høyt engasjement og godt eierskap til strategien, og masse annet bra!

Dette er omfattende og store prosesser som vi gjør for de ledergruppene vi jobber med. Men - det vi også har sett, er at det skal ikke så mye til. Kun ved å lære seg noen få enkle grep kan enhver leder få mye mer ut av teamet sitt.

Og det er nettopp dette vi deler med deg i denne serien med mini-workshops vi har utviklet nå. Her kan du lære deg en enkel metode som du kan bruke sammen med teamet ditt. Og jeg gleder meg virkelig til å høre om din erfaring og effekten når du tar den i bruk.

Personlig skulle jeg ønske at jeg hadde med meg denne kunnskapen da jeg selv ikke helt visste hvordan jeg skulle angripe situasjonen.

Da hadde jeg unngått mye stress og ubehag og fått tid til enda mye mer av det jeg ønsket. Det har vi alle godt av, og nettopp derfor inviterer jeg deg til å bli med på denne mini-workshop'en.

Du har sikkert hørt Walt Disney bli sitert på at  "If you can Dream it, you can do it!" Min drøm var å bli administrerende direktør før jeg var fylt 30 år. (Når jeg ser i bakspeilet var det kanskje ikke verdens mest viktige drøm, men, det var nå en gang slik det var).

Drømmen ble ikke oppfylt. Men - da jeg var blitt 33 år var jeg Adm.dir og leder for en organisasjon med over 1 milliard i omsetning. Det var en stor oppgave. Og jeg følte meg ganske alene - både da og mange andre ganger i årene som fulgte...

Som toppleder har jeg også følt på den store forskjellen det er på å ha et lederteam som fungerer godt - og å ha et team der det ikke er slik. I verste fall har det vært dårlig kommunikasjon,  intern rivalisering, lav tillit og uoverensstemmelser. 

Når det er slik, er det lett å tenke at løsningen er å skifte ut noen av deltagerne. Slik er det ikke, og den oppdagelsen var et stort vendepunkt for meg. Den største forskjellen var hva JEG gjorde for å legge til rette for å få et team som fungerte best mulig.

Utfordringen var at jeg hadde ikke noen systematisk tilnærming for HVA jeg skulle gjøre og HVORDAN vi kunne gjøre det.

Nettopp derfor har det vært viktig for meg og oss i Brainwells å bidra til å samle og utvikle metoder som gjør lederhverdagen bedre og mer effektiv. Og, ikke minst, bidra til at ledere kan skape enda bedre resultater. På en riktig måte. 

'Alle' ledere vet at medarbeiderne er bedriftens viktigste konkurransefaktor. Men, det er ikke hvor dyktige og smarte hvert enkeltindivid er som er mest utslagsgivende. Den virkelig store forskjellen er evnen vi har til å jobbe god SAMMEN.

Uansett om du er en fersk eller erfaren leder, har du sannsynligvis mye å hente på å jobbe smartere med teamet ditt.

Teamet gjør det bedre, resultatene blir bedre, og du får det bedre i lederrollen.